Buitenloed
Individuele wandelcoaching

Individuele wandelcoaching

Wandelen en coachen in de buitenlucht.

Het individuele coachingstraject is volledig afgestemd op jouw hulpvraag. Het is niet alleen praten, maar ook doen, voelen en ervaren.

We leven in een snelle maatschappij waarin we het gevoel hebben constant ‘aan’ te moeten staan. Er wordt een groot beroep gedaan op ons als mens, in alle rollen die we vervullen. Het effect daarvan kan zijn dat je hoofd overuren draait. Dat je gaat piekeren en twijfelen of jezelf vragen gaat stellen op het gebied van werk, relatie, jezelf of misschien wel je hele leventje zoals je hem nu leeft. Wat wil ik? Is dit het nou? Ik wil verandering maar hoe moet ik dit aanpakken en op welk vlak? Kortom; je weet even niet meer waarom je doet wat je doet en of dat op dit moment nog wel bij je past. Waarschijnlijk herken je dit:

  • Je zoekt een betere balans
  • Je wil een verandering, maar dit lukt niet
  • Je hebt (levensfase) vragen, maar loopt daarin vast
  • Je bent steeds moe, onrustig, somber, angstig of onzeker
  • Je piekert, twijfelt, hebt moeite om keuzes te maken, je hoofd loopt over
  • Je wil meer energie en minder stress

Door letterlijk in beweging te komen wordt het gemakkelijker om ook mentaal in beweging te komen en te werken aan wat jij wil bereiken.

Als je op wat voor manier dan ook het gevoel hebt vast te lopen, help ik jou om weer in beweging te komen. Binnen het coachingstraject gaan we ontdekken waar jouw wensen en verlangens liggen, gaan we vanuit je hoofd naar je hart en onderzoeken waar je écht gelukkig van wordt. Het wandelen helpt je echt om te komen tot verandering.

Ook halverwege de berg kun je mooi uitzicht hebben