Buitenloed
Tarieven

Tarieven

Kennismakinggratis
Individuele coaching€525,-
Stiefel-coaching€625,-
Slenterwandeling€99,-
Spar-gesprek per wandeling€59,-
Weekend in overleg 

Een standaard traject aanpassen naar persoonlijke voorkeur is altijd bespreekbaar. We kunnen samen kijken naar wat jij nodig hebt en wat daarvoor de mogelijkheden zijn.

Gesprekken op locatie:
Vind je het prettiger om in je eigen vertrouwde omgeving te wandelen dan kan dat binnen een straal van 15 km. Daarbuiten vraag ik een reiskostenvergoeding van €0,19 per km.

Wordt wandelcoaching vergoed?
Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, kun je het volgende uitzoeken:

Vergoeding door jouw werkgever:

Veel bedrijven en organisaties hebben een scholingsbudget voor hun medewerkers voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Overleg met jouw leidinggevende wat de mogelijkheden zijn wat betreft een vergoeding voor een professioneel coachtraject.

Vergoeding door jouw zorgverzekering 

Individuele coaching wordt doorgaans niet vergoed, maar afhankelijk van jouw polis kunnen dit soort kosten opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden coaching. Ik adviseer je om bij jouw zorgverzekeraar na te vragen of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Via PGB of het UWV 

Mocht je een PGB hebben, dan kunnen dit soort kosten, mogelijk onder bepaalde voorwaarden, vergoed worden. Wanneer je op dit moment werkeloos bent en een uitkering ontvangt, informeer dan bij de uitkeringsinstantie (UWV) of er budget is voor herstel en re-integratie.