Buitenloed
Over mij

Over mij

Mijn naam is Marlous (1981)

Ik ben moeder, partner, natuurliefhebber, open, scherp, nieuwsgierig, leergierig, kritisch, iemand die zoveel mogelijk geniet van alles wat er is, die van humor houdt en iemand die niet oordeelt en waarbij je mag zijn wie je bent. Ik hou van rust, ruimte én van het leven. Het leven is leuk, niet perfect. Ook niet voor mij maar ik heb er mijn weg in gevonden. Alle bovenstaande kenmerken typeren mij als mens maar ook als coach waardoor je met mij vele kanten op kunt.

En dan ben ik ook nog ervaringsdeskundige in de rol van “Stiefmoeder”. Ik heb er bewust voor gekozen hier een speciaal coachtraject aan te wijden, simpelweg omdat het een speciale tak van sport is die extra aandacht verdiend en behoeft. Ik weet uit ervaring hoe zwaar en ingewikkeld het is, zelfs ondankbaar met momenten. Nu, 10 jaar verder kan ik mijn ervaring delen en aanbieden in de vorm van een coaching traject.

Ondertussen werk ik bijna 20 jaar in de hulpverlening, variërend van complexe psychiatrie tot ambulante begeleiding voor mensen met autisme / ad(h)d. Ik heb afgelopen jaar de opleiding voor gecertificeerd Wandelcoach gevolgd en kan nu mijn persoonlijke ervaringen en werkervaringen bundelen tot Buitenloed.

Leuk om te weten:

Ik word blij van buiten zijn, vind daar de ontspanning die ik nodig heb. Ik mag me gelukkig prijzen met een huisje in het bos in België waar we regelmatig te vinden zijn. Back to basic, weg van alles, geen verwarming maar een houtkachel, water uit de waterput, quality-time met elkaar, vrienden of familie. Daar voel ik me op mijn best, gelukkig zelfs, en besef ik me dat we helemaal niet veel nodig hebben. De natuur brengt me tot rust, het buiten zijn maakt me actief. Wandelen in de natuur brengt me het dichtste bij dat alles. 

In wandelcoaching komt voor mij alles samen en dat je alleen coaching nodig hebt wanneer het slecht met je gaat is een misvatting. Iedereen heeft baat bij coaching. De enige voorwaarde om coaching te laten werken is dat het je eigen keuze is om gecoacht te worden en dat je hiervoor open staat. Coaching helpt je om je persoonlijke doelen te behalen, wat deze doelen ook mogen zijn.